Catering

Här kommer förslag till catering:
 
Landgång

Härlig landgång gjord på havets läckerheter: Stekt sill i ättika, räkor och ägg, färskrökt lax ,varmrökt lax, skaldjurspaté och ost.
220:-

Fat med varmrökt lax

Fat med varmrökt lax dekoreras med sallad, ärter och sparris med mera. Till detta fransk potatissallad Limhamnsås och vårt hembakade bröd.
260kr/ pers 

Smörgåstårta

Vår smörgåstårta lägger vi med 4 lager bröd på det första lägger vi smögenröra sedan röd rom och sedan ett avslut med röra av varmrökt lax.

2 p 220:-
4 p 420:-
6 p 630:-
8 p 840:-
10 p 1050:-
12 p 1.260:-

Förslag till buffé nr 1

Varmrökt lax med romsås, najad lax med senapssås, skaldjurspaté, marinerad kycklingfilé med ett hav av färska örter till det en vitlökssås, grönsakspaj med smak av västerbottenost, potatissallad med smak av dijonsenap samt vårt hembakade solrosbröd.
310:-/person

Förslag till buffé nr 2

Rökta musslor, färska räkor, varmrökt lax med romsås, najad lax med senapsås, vitlöksmarinerade scampi på spett med ört och vitlökssås,
grönsakspaj med smak av västerbottenost, marinerad kycklingfilé med ett hav av färska örter, potatissallad med smak av dijonsenap och persilja samt vårt hembakade solrosbröd.
330:- /per

Skaldjursfat 

Dagspris  ca 600:-/person

Lyxbuffé

Havskräftor
Rökta räkor
Marinerad fläskytterfilé
Vitlöksmarinerade scampi
Smördegssnurror med pesto och lufttorkad skinka
Varmrökt lax
Hemgravad lax
Minipaj med västerbottenost
Fransk potatissallad
Till detta goda såser och hembakat bröd
minst 10 personer  435:-/person

Naturligtvis komponerar vi precis efter ert önskemål så kom in eller hör av er så vi kan sätta oss ner och diskutera fram precis hur er fest ska se ut.